Pedagog & kör-inspiratör

Som pedagog erbjuder Ida workshops och individuella lektioner

 

Kör-inspiratör

Längtar din kör/musikteatergrupp efter att utvecklas och komma framåt i ert konstnärliga  och kreativa arbete. Då hjälper Ida gärna er med det!

Kanske vill ni ha hjälp med regi av en körkonsert, få igång en kreativ process för att skapa sceniska & koreografiska uttryck och texter till en föreställning eller kanske önskar ni få ett lyft musikaliskt genom sång och röstträning.

Detta kan ske genom workshops eller i längre samarbeten beroende på projektets omfång och era behov och önskemål. Ida skräddarsyr workshops som passar dig och din grupp!

Våga sjunga workshops

Som kör-inspiratör erbjuder Ida också ”våga-sjunga” workshops för företag, organisationer. Ja, dessa workshops är till för alla som vill prova på att sjunga och ha kul tillsammans på ett kravlöst sätt och känna glädjen av att göra sin röst hörd tillsammans med andra.

Att sjunga tillsammans är friskvård och det skapar en avspänd och positiv stämning i en grupp att våga sjunga ihop. Här finns ingen plats för duktighet och prestationskrav utan det är en workshop för att förstå hur rösten fungerar och sjunga tillsammans på den nivå där vi själva är.

Alla kan sjunga. Det är Ida alldeles övertygad om!

Budapestdag1

Om pedagogen Ida

Ida är en mycket populär pedagog och erbjuder workshops för grupper och även individuella lektioner.
Hon undervisar i sång, röst, körsång, scenisk gestaltning, kreativt skrivande och att tala inför andra människor.

Som pedagog vänder sig Ida  både till ovana och professionella utövare i alla åldrar och funktionalitet.

Ida har stor vana att arbeta med kör. Hon har tillsammans med Simon Ljungman lett Vara kommunkör och frilansar som körinspiratör och regissör/kreatör för scenisk sång och musikteater. Ida arbetar även som universitetsadjunkt på Högskolan för scen och musik där hon arbetar på både skådespelarprogrammet, musikalprogrammet och musiklärarutbildningarna.

Uppdragsgivare i urval: Friskis och Svettis, Högskolan för scen och musik Göteborg, Teater Nu, Högalids folkhögskola, Härryda kommun, Göteborgs Stad, Svenska kyrkan, Ocapella, Almakören, Kören Cantabile, ungdomskören Con Alma, Vara kommunkör, privata företag och privatpersoner.