Franska pärlor på gång.

Lycklig lycklig lycklig. Det var känslan i kroppen när Simon lämnade mig igår efter att vi  haft ett första rep inför vårt kommande program ” Franska pärlor- från Bizet till Bardot.”
Jag har glädjen att få arbeta tillsammans med Simon som jag verkligen tycker om och har stor respekt för som person och musiker. Han är tamejtusan helt fantastisk!  Vi gillar båda två att repetera så därför har vi nu tagit oss an ett nytt projekt som har premiär för Franska föreningen i Alingsås i november. Då kommer premiärpubliken få njuta av franska klassiker i olika genrer.

Fullt upp med förberedelser

Där kommer det även ske en stor debut för ”Ida Olsson- multi-instrumentalisten” . Banne mig om det nu inte är dags för mig att spela på ett instrument jag ärvt från min mormor. Ett litet instrument som har stått och väntat på mig i ett hörn och dammat i flera år nu. Ett instrument man blir glad av. Mer om det en annan gång. Nu måste jag nämligen öva, jag vill ju inte dra skam över min mormors goda minne.

Noter till kaffet

A toute á l´heure som vi säger i La France.

 

 

2 thoughts on “Franska pärlor på gång.

  1. Ja, heja dig – du är en multitalang och man ska göra roliga saker i livet med människor man tycker om. Ikväll har jag varit på teaterpremiär med min mor och mästersyster, just det har aldrig hänt tidigare i mitt liv och det var så roligt!

    Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *